• Central Side - Back one day
  • Central Side - Чувствам се Добре

trio
През уикенда Central Side отпразнуваха седмия си рожден ден в Sky Beach. Хип-хоп първолачетата прохождаха през тези години, а сега тичат към върха на българските класации. Младежите от Пловдив посрещнаха своите приятели и колеги с уелкъм дринк и ги разтопиха от танци с парчетата си цяла вечер. Те жонглират няколко проекта в момента. Единият от тях е за Мария Илиева, която е някъде там нищо неподозираща. За приятелството им и постиженията разбираме от Марин, Емо, Васко и уникалния танцьор Виктор.

-През тези години от какво ви е било страх и какво ви прави смели?

Емо: За всички години само от едно ни е било страх. Скоро имахме участие в Планет клуб в София. Имаше един момент, в Image title
който си мислих, че няма да си тръгнем от там. Поради простата причина, че ние сме само момчета и мъжете не ни се кефиха, кефиха ни се техните жени. А вътре нямаше нито един случаен човек. Всички бяха три пъти колкото нас. Техните приятелки ни се радваха, което беше изключително заплашително за нас. Успяхме да отритнем нещата и да си се приберем в Пловдив.

Марин: Разминахме се със счупената ръка на Емо.

Васко: Това е амнайстата версия за счупването на ръката. Емо, признай си вече какво стана?

Image title
-Днес ставате точно на 7 години.

Емо: Да. Първолачета сме, което означава, че каквото сме правили до тук- направили сме го. От тук нататък започваме да мажем.

Марин: Току-що получихме предложение да си направим и имен ден- Св. Сентрал.

Васко: И Св. Сайд.

Image title
-Кой е най-върховият ви момент през това време?

Васко: Всеки път, когато пеем на сцена. Да правиш, това което искаш и хората да викат срещу теб от кеф- върховно е всеки път.

Марин: За мен, когато Васко реши да пее с нас. (праща му целувка)

Емо: Когато за първи път чух наша песен по радиото. И когато за първи път видях наш клип по телевизията.

– Имате нова различна песен с Георги Зайков – Зайо. Разкажете за нея.

Зайо: Песента е рап с нежни вокали, които напомнят по-скоро на стила преди 13 години. Тип chill музика. Повечето младежи не съм сигурен дали знаят за това време. Тези, които са фенове на тия времена много добре ще им дойде тази песен. Китара, вокали и романтичен рап.

-За какво пеете?

Емо: Пеем за конкретна мадама. Всички пеем за една и съща. Не, шегувам се. Всеки е писал сам текста си и го е насочил към конкретно момиче в своя живот.

Image title
Марин:
Стремяхме се да направим нещо романтично, а не трагично. Да звучи спокойно. Леко да става въпрос за секс, за любов и лято.

– Какво е Виктор за вас?

Емо: Честта, която ни кара да знаем, че може да излезем пред всеки. Пред каквато и публка да застанем, колкото и странно да звучим, когато излезе Виктор, всеки започва да гледа него.

Марин: Той е спойкта. Неговите танци отпускат дори и мъже.

-Какво следва от тук нататък?

Марин:
Да пуснем Виктор на мъже.

– Викторе, какво е Central Side за теб?

Виктор: Приятелство. Не, подкрепа. Не, всичко.

Коментари.

В момента няма коментари, насочени към тази публикация. Имате специалната възможност да сте първия!

Оставете Отговор.