Стелиан Димитров a.k.a. Faked Stars напусна бившите си продуценти от Ара Мюзик. Новината отбеляза и премиерата на новия проект „Faked Life“, който е посветен на всички неистински хора, които водят фалшив живот. В песента се включва атрактивната певица Vera Russo от Пловдив.

Това е третият видеоклип на Faked Stars, след успешните проекти с Митьо Пищова и Елен Колева. В него специално участие взима китаец, който се оказа преподавател по оперно пеене в България. Срещата му със Стелиан Димитров станала съвсем случайно, докато изпълнителят издирвал подходящ човек за неговата роля в клипа.

Във видеото виждаме актьорът и певец Стелиан в няколко различни роли, като най-разтърсваща е тази на инвалидната количка. Той умело показва качествата и талантите си на едно място.

„Писна ми от всичко фалшиво в страната ни – от фалшивия живот на хората, фалшивите приятели наоколо, фалшивите герои в обществото и т.н. Именно те ме накараха да създам това парче със собствени сили!“ – коментира Стелиан от Faked Stars.

 

Коментари.

В момента няма коментари, насочени към тази публикация. Имате специалната възможност да сте първия!

Оставете Отговор.